Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Pikku - Syötteen rinnekahvilaan kahvilavastaavaa. Kahvilavastaava Pikku - Syötteellä on vastuussa rinnekahvilan toiminnasta yhdessä rinnepäällikön kanssa. Kahvilavastaava hoitaa tilaukset, osallistuu asiakaspalveluun sekä ruokien valmistukseen. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat muut hiihtokeskuksen työtehtävät mm. hissilippujen myynti. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy: -anniskelun vastaavan hoitajan pätevyys -hygieniapassi -työkokemusta ruokaravintolasta -hyvät organisointitaidot -vastuuntuntoinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pudasjärvi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Syötekeskus Oy Y-tunnus 0502368-2 Toimiala Lomakylät yms. majoitus Rinnakkaistoiminimet Rantasumppu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilavastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Syötekeskus Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 93280 - Pudasjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa