Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Haemme Pikku - Syötteen rinnekahvilaan kahvilavastaavaa. Kahvilavastaava Pikku - Syötteellä on vastuussa rinnekahvilan toiminnasta yhdessä rinnepäällikön kanssa. Kahvilavastaava hoitaa tilaukset, osallistuu asiakaspalveluun sekä ruokien valmistukseen. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat muut hiihtokeskuksen työtehtävät mm. hissilippujen myynti.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

-anniskelun vastaavan hoitajan pätevyys
-hygieniapassi
-työkokemusta ruokaravintolasta
-hyvät organisointitaidot
-vastuuntuntoinen ja joustava palveluasenne
-positiivinen mieli ja yritteliäs luonne

Pikku-Syöte on nuorekas luontoon, liikuntaan, hyvinvointiin ja nuorisotyöhön keskittyvä toimintakeskus Pudasjärvellä. Pikku-Syöte on yksi Suomen kymmenestä nuorisokeskuksesta ja nuorisotyön merkitys näkyy aina työssä ja toiminnassamme. Suomen eteläisimmän tunturialueen asiakaskuntaa edustavat pääasiassa nuorisoleirien ja kokouspalveluiden asiakkaat sekä aktiiviset urheilijat ja perhematkailijat. Virkeä aktiviteettitarjonta, luonnonläheisyys, rennon letkeä asiakaspalvelu ja hiihtokeskuksen tuomat mahdollisuudet luovat ainutlaatuiset puitteet monipuoliselle toiminnalle.

Tarjoamme mielenkiintoista työnkuvaa, upeissa maisemissa. Eduksi katsotaan myös kokemus hiihtokeskustoiminnasta. Työssä pääsee kehittämään rinnekahvilan toimintaa monipuolisesti ja olemaan osa mukavaa työyhteisöä. Asumisjärjestelyissä voidaan avustaa.

Pikku-Syöte - aito ja luonnollinen.

Web-osoite: http://www.pikkusyote.fi/ Työnantaja: Syötekeskus Oy Sijainti: Syötekeskuksentie126, 93280 SYÖTE Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: joulukuu 2016 Yhteystiedot: Lisätiedot: rinnepäällikkö Markus Pyttynen puh. 050 302 3781 Haku päättyy: 31.10.2016, hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@pikkusyote.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Syötekeskuksentie126, 93280 SYÖTE

Yritystiedot

Toiminimi Syötekeskus Oy Y-tunnus 0502368-2 Toimiala Lomakylät yms. majoitus Rinnakkaistoiminimet Rantasumppu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 333 029 € -15 %

Liiketoiminnan tulos

-432 786 € -75 %

Henkilöstö

25 25

Liikevoitto-%

-32 % -100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilavastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Syötekeskus Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 93280 - Pudasjärvi , osoitteessa Syötekeskuksentie126, 93280 SYÖTE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa