Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö, O'Learys Bakers, Helsinki

O'Learys / co Restel

Helsinki

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Pikku - Syötteen rinnekahvilaan kahvilavastaavaa. Kahvilavastaava Pikku - Syötteellä on vastuussa rinnekahvilan toiminnasta yhdessä rinnepäällikön kanssa. Kahvilavastaava hoitaa tilaukset, osallistuu asiakaspalveluun sekä ruokien valmistukseen. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat muut hiihtokeskuksen työtehtävät mm. hissilippujen myynti. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy: -anniskelun vastaavan hoitajan pätevyys -hygieniapassi -työkokemusta ruokaravintolasta -hyvät organisointitaidot -vastuuntuntoinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pudasjärvi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Syötekeskus Oy Y-tunnus 0502368-2 Toimiala Lomakylät yms. majoitus Rinnakkaistoiminimet Rantasumppu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilavastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Syötekeskus Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pudasjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus