Duunitori suosittelee
Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Applications Engineer - Technical Support Responsibilities The Application Engineer, as part of our Technical Support Team, will be responsible for resolving tier-1 and tier-2 customer problems. In this role, the engineer will work closely with Synopsys developers and existing technical support staff to provide high-quality support to our customers. Tasks ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu järjestelmähallinta ja tietohallinto Oulu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Oulu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Synopsys Finland Oy Y-tunnus 0715339-2 Toimiala Sähkötekninen suunnittelu Rinnakkaistoiminimet Smartech

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietoverkkoasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Synopsys Finland Oy, Oulu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus