Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut työskentelemään yrityksessä, jossa pääsee toimimaan viimeisimpien tekniikoiden ja uusimpien työkalujen parissa? Symbiolla sinulla on tähän mahdollisuus. Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Helsinkiin teknisen taustan omaavia testaajia. Voit olla juuri valmistumassa oleva opiskelija tai useamman vuoden työkokemuksen omaava testausammattilainen.

Meillä tulet työskentelemään osana yrityksemme ja asiakkaamme edustajista muodostuvaa testaustiimiä vastaten erilaisten TA/CI-järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Roolissa on hyötyä luovasta hulluudesta, hyvistä ongelmanratkaisutaidoista sekä kyvystä hahmottaa ja ottaa haltuun kompleksisia kokonaisuuksia. Symbio on keskittynyt IoT, Embedded ja Web -tekemiseen. Asiakkaitamme ovat muun muassa Huawei, Volvo, Suunto, RAY, Nissan, Veikkaus, ABB, YLE, Aller Media ja TBWA.

Mitä odotamme sinulta?

Tunnet yleisimmät käyttöjärjestelmät (Windows, Unix/Linux tai OSX).
Sinulla on kokemusta ja kiinnostusta laadunvarmistuksesta sekä TA/CI-järjestelmistä.
Tietokannoista sinulla on vähintään perustason ymmärrys.
Sinulla on kyky perustella asioita uskottavasti.
Olet kartuttanut teoriapohjan yliopisto- tai AMK -tason opintojen kautta soveltuvalta alueelta.

Eduksi katsotaan:

Skriptaustaidot (esim. Python, Perl, Shell).
Olet tehnyt automaatiotestausta joko kaupallisilla tai avoimilla työkaluilla.
Sinulle on tuttua RobotFramework sekä Selenium2 -kirjasto.
Kokemus CI-työkaluista, kuten Jenkins/Hudson.
Sulautettujen järjestelmien tuntemus, varsinkin TA/CI -näkökulmasta.
Ohjelmistokielien tuntemus (esim., Java, C/C++, C#).
Ymmärrys tai kokemus mobiilikäyttöjärjestelmistä (Android, iOS, Windows Phone).
Tunnet erilaiset web-teknologiat (HTML5, CSS, PHP, Ruby, JavaScript, MySQL).
DevOps -tietämys.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on matala organisaatio ja vältämme turhaa tärkeilyä. Symbiolla työskentelet alan arvostettujen ammattilaisten kanssa osana rentoa ja innovatiivista tiimiä. Hyvän työilmapiirin lisäksi tarjoamme vastuullisen tehtävän, jossa pääset kartuttamaan osaamistasi. Meillä on käytössä työaikapankki, joten voit tehdä töitä joustavasti.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä töitä kansainvälisissä projekteissa ulkomailla. Lopullinen rooli ja työnkuva määrittyy oman taustasi ja kiinnostuksesi mukaan. Tarjolla on vakituinen tehtävä etuineen. Työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuussa. Lue lisää Symbion projekteista blogissa http://www.symbio.com/fi/blogi/.

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme sinusta jo tänään! Lähetä ansioluettelosi http://www.symbio.com/fi/toihin-symbiolle/ -linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 30.10.2016 mennessä. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Olemme kiinnostuneita myös freelancer osaajista. Ilmoita hakemuksessasi mikäli olet tästä vaihtoehdosta kiinnostunut. Jäikö sinulla kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä, yhteyshenkilönäsi toimii Sonja Vainio, p. 040-5085162, sonja.vainio@symbio.com

Web-osoite: http://www.symbio.com Työnantaja: Symbio Finland Oy Sijainti: Kaivokatu 10 A, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sonja Vainio p. 040-5085162 Hakemukset: http://www.symbio.com/fi/toihin-symbiolle/ Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaivokatu 10 A, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Symbio Finland Oy Y-tunnus 1110235-2 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

23 671 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

419 000 € 21 %

Henkilöstö

226 9

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Software Test Engineer (junior/senior), on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Symbio Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaivokatu 10 A, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa