Duunitori suosittelee
eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Oletko tottunut joutumaan tiukkoihin tilanteisiin, joista selviät ylivertaisen nokkeluutesi avulla? Toivottavasti et kärsi vakavista muistihäiriöistä entisen CIA:n agentin tavoin ja C/C++ -koodaustaidoillasi osaat ratkaista täpäritkin tilanteet.

Työnantajasi ei ole CIA:n erikoisjoukot vaan Symbio Finland Oy, joka tekee Suomen mielenkiintoisimmat sulautettujen järjestelmien kehitysprojektit. Haemme Bournen kaltaisella asenteella varustettuja C/C++devaajia. Eduksi on, jos sinulla on Security-, OpenGL, Linux kernel ja driver -osaamista.

Me Symbiolla autamme asiakasyrityksiämme kehittämään internetiin kytkeytyviä kuluttajalaitteita ja teollisen internetin sovelluksia. Yksi keskeinen yhteistyökumppani on autoteollisuus, jolle olemme kehittäneet connected car -ratkaisun (SCC). Kovatasoisten kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä isojen brändien sekä pienempien start-up yritysten parissa. Haluatko liittyä mukaan joukkoomme?

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on tietotekniikan tai soveltuva koulutus.
Hands-on- kokemusta sulautetusta C/C++ ohjelmistokehityksestä.
Erityisesti Security-, OpenGL, Linux kernel ja driver -osaaminen lasketaan eduksi.
Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.
Arvostamme harrastuneisuutta ja omien projektien tekemistä.
Haluat omalta osaltasi luoda positiivisen hengen tiimiin.
Voit olla vastavalmistunut tai jo kannuksesi hankkinut alan osaaja.

Mitä tarjoamme sinulle?

Symbiolla on käytössä nopean syklin tuotekehitysmalli ja sovellamme aktiivisesti Stanfordin yliopiston Design Thinking -viitekehystä. Tekninen osaaminen Symbiolla karttuu eri toimialojen asiakasprojektien, sisäisten tech talk-tapahtumien sekä työssäoppimisen kautta. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä töitä kansainvälisissä projekteissa ulkomailla. Meillä on matala organisaatio, tieto kulkee avoimesti ja vältämme turhaa tärkeilyä. Täällä saat olla oma itsesi.

Lue lisää Symbion projekteista http://www.symbio.com/fi/blogi/. Blogissa voit tutustua symbiolaisiin mm. kansainvälisen C++-komitean puheenjohtajaan.Tarjolla on kokoaikainen, vakituinen tehtävä työsuhde-etuineen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi http://www.symbio.com/fi/toihin-symbiolle/ linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 30.10.2016 mennessä. Olemme kiinnostuneita myös freelancer- osaajista. Ilmoita hakemuksessasi mikäli olet tästä vaihtoehdosta kiinnostunut. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Työt tehtävässä alkavat loka-marraskuussa sopimuksen mukaan. Meille saa soittaa, lisätietoja voit kysellä Sonja Vainiolta p. 040-5085162.

Web-osoite: http://www.symbio.com Työnantaja: Symbio Finland Oy Sijainti: Kaivokatu 10 A, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sonja Vainio p. 040-5085162, sonja.vainio@symbio.com. Hakemukset: http://www.symbio.com/fi/toihin-symbiolle/ Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaivokatu 10 A, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Symbio Finland Oy Y-tunnus 1110235-2 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

23 671 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

419 000 € 21 %

Henkilöstö

226 9

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Symbio Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaivokatu 10 A, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa