Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suhtaudutko intohimoisesti koodin tekemiseen? Meillä pääset tekemään uuden sukupolven kehitysprojekteja ketterillä menetelmillä ja uusimmilla teknologioilla. Me Symbiolla autamme asiakasyrityksiämme kehittämään internetiin kytkeytyviä kuluttajalaitteita ja teollisen internetin sovelluksia. Yksi keskeinen yhteistyökumppani on autoteollisuus, jolle olemme kehittäneet connected car -ratkaisun (SCC).

Kovatasoisten kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä isojen brändien että pienempien start-up yritysten kanssa. Symbion asiakkaita ovat mm. Volvo, Suunto, RAY, Nissan, Veikkaus, Intel, ABB, Microsoft, YLE, AllerMedia ja TBWA. Jatkamme kasvua ja tarvitsemme lisää osaajia.

Mitä toivomme sinulta:

Sinulla on tietotekniikan alan koulutus.
Usean vuoden kokemus web-kehitysprojekteista.
Front end-osaamista responsiivisista web-sovelluksista.
Back end-osaamista Java- tai Node.js-pohjaisissa ympäristöissä.
Lisäpisteitä saat NoSQL-, AWS- ja DevOps-osaamisesta.
Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.
Innostusta oppia uusia asioita ja halua kehittää omaa osaamistasi.

Haluatko mukaan huippujengiin?

Työntekijämme Reima kertoo: "Parasta Symbiolla on ollut hyvä, osaava tiimi
ja vähäinen byrokratia. Meillä koodaajat saavat oikeasti keskittyä tekemiseen ja esimies hoitaa byrokratian. On myös hienoa, että työntekijät saavat työskennellä suoraan asiakkaiden kanssa, ilman turhia välikäsiä".

Tekninen osaaminen Symbiolla karttuu eri toimialojen asiakasprojektien, sisäisten tech talk- tapahtumien ja työssäoppimisen kautta. Sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä töitä kansainvälisissä projekteissa ulkomailla. Lopullinen rooli ja työnkuva määrittyy oman taustasi ja kiinnostuksesi mukaan. Lue lisää Symbiosta ja miksi IT-taloon päätettiin palkata in-house coach http://www.symbio.com/fi/blogi/ .

Meillä on käytössä työaikapankki, joten voit tehdä töitä joustavasti. Tarjolla on vakituinen tehtävä etuineen. Voimme tarvittaessa harkita myös freelancer- sopimusta, ilmoita hakemuksessasi mikäli olet tällaisesta vaihtoehdosta kiinnostunut.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi http://www.symbio.com/fi/toihin-symbiolle/ linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 30.10.2016 mennessä. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Meille saa soittaa, lisätietoja voit kysellä Sonja Vainiolta p. 040 5085 162.

Web-osoite: http://www.symbio.com Työnantaja: Symbio Finland Oy Sijainti: Kaivokatu 10 A, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sonja Vainio p. 040-5085162 Hakemukset: http://www.symbio.com/fi/toihin-symbiolle/ Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaivokatu 10 A, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Symbio Finland Oy Y-tunnus 1110235-2 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

23 671 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

419 000 € 21 %

Henkilöstö

226 9

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web Specialist, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Symbio Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaivokatu 10 A, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa