Duunitori suosittelee
Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sweco Ympäristön keskeisiä toiminta-alueita ovat maankäytön suunnittelu, liikenne- ja infrasuunnittelu, vesihuolto sekä ympäristökonsultointi. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Haemme Tampereelle KAAVOITUSARKKITEHTIA Etsimme kokenutta asiantuntijaa monipuolisiin kaavoituksen ja maankäytön suunnittelutehtäviin. Tarvitsemme sinua erityisesti vetämään asema- ja yleiskaavahankkeita kuntien ja yksityissektorin toimeksiannoissa, jonka lisäksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Tampere rakennussuunnittelu Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sweco Ympäristö Oy Y-tunnus 0564810-5 Toimiala Yhdyskuntasuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Ahiplan, Ympäristötaito, AIRIX Ympäristö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaavoitusarkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Sweco Ympäristö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa