Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sweco Talotekniikka on LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon asiantuntija. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän. Haemme Helsinkiin LVI-SUUNNITTELIJOITA Sweco Talotekniikka on kasvava yritys, joka toimii ympäri suomea. Toimeksiantomme käsittävät monipuolisia uudis- ja peruskorjaushankkeita Suomessa ja ulkomailla. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki lvi-alan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sweco Talotekniikka Oy Y-tunnus 0957613-7 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Niemi & Co, LVI-Insinööritoimisto Vidén, Insinööritoimisto Chydenius, Insinööritoimisto SähköTele, Sweco Systems, AIRIX Talotekniikka, Air-Ix Tieto, Air-Ix LVIS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Sweco Talotekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa