Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sweco Talotekniikka on LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon asiantuntija. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän.

Haemme Helsinkiin
LVI-SUUNNITTELIJOITA

Sweco Talotekniikka on kasvava yritys, joka toimii ympäri suomea. Toimeksiantomme käsittävät monipuolisia uudis- ja peruskorjaushankkeita Suomessa ja ulkomailla. Osana tiimiämme tulet osallistumaan suunnittelu- ja asiantuntijaprojekteihin asiakkaan luottohenkilönä ja osana projektiryhmää.

Toivomme sinulta:
- Diplomi-insinöörin / insinöörin tutkintoa
- Vähintään kolmen vuoden suunnittelukokemusta viimeisten vuosien ajalta
- Kykyä toimia projektiryhmän jäsenenä
- LVI-suunnitteluohjelmistojen käyttökokemusta (MagiCAD)
- Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Halua oppia uutta ja kehittyä alan asiantuntijaksi

Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja vastuullisuutta. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Projektityön luonne huomioon ottaen toivomme sinulta kykyä keksiä ratkaisuja haastaviinkin tilanteisiin.

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöön, jossa asiat ratkaistaan yhdessä toisiamme tukien. Työnantajana tuemme mm. työntekijöiden liikkumista vapaa-ajalla muiden henkilöstöetujen lisäksi. Haluamme rohkaista henkilöstöämme ammatillisessa kehittymisessä ja tarjoamme siihen myös monipuolisia mahdollisuuksia.

Olisitko Sinä yksi meistä?

Hae paikkaa pikimmiten, jatkokeskustelut käynnistetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Ilkka Kiiski, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi, puh. 050 3161 310

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta lähes 2 000 työskentelee Suomessa.

Web-osoite: http://www.sweco.fi Työnantaja: Sweco Talotekniikka Oy Sijainti: Ilmalanrinne 2, 00240 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ilkka Kiiski, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi, puh. 050 3161 310 Hakemukset: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/lvi-suunnittelijoita/ Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ilmalanrinne 2, 00240 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Sweco Talotekniikka Oy Y-tunnus 0957613-7 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Niemi & Co, LVI-Insinööritoimisto Vidén, Insinööritoimisto Chydenius, Insinööritoimisto SähköTele, Sweco Systems, AIRIX Talotekniikka, Air-Ix Tieto, Air-Ix LVIS

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

16 668 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

1 402 000 € 50 %

Henkilöstö

183 5

Liikevoitto-%

8 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Sweco Talotekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ilmalanrinne 2, 00240 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa