Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla yksi edelläkävijöistä?

Sweco PM on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja. Palveluksessamme on yli 170 ammattilaista, jotka toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Työnäytteisiimme voit tutustua osoitteessa: http://www.sweco.fi/palvelumme/projektinjohto-ja-rakennuttaminen/.

Haemme Turkuun
TALONRAKENNUSVALVOJAA

Toimit valvojana erilaisissa peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeissa. Työtehtäväsi räätälöidään kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Pystyt ottamaan itsenäistä vastuuta, mutta toimit mielelläsi myös tiimipelaajana. Olet avoin ja yhteistyökykyinen, eikä ajoittainen hektinen työkään pelota sinua. Arvostamme aikaisempaa rakennuttamis- ja valvontakokemusta sekä alan pätevyyksiä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!
Aluepäällikkö Antti Heikkilä, puh. 040 674 7616, etunimi.sukunimi@sweco.fi

Hakuaika: 31.10.2016 asti

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta lähes 2 000 työskentelee Suomessa.

Web-osoite: http://www.sweco.fi Työnantaja: Sweco PM Oy Sijainti: Veistämönaukio 1-3 A, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Aluepäällikkö Antti Heikkilä, puh. 040 674 7616, etunimi.sukunimi@sweco.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Veistämönaukio 1-3 A, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi SWECO PM Oy Y-tunnus 1657257-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talonrakennusvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Sweco PM Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Veistämönaukio 1-3 A, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa