Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Mekaniikkasuunnittelija

Haemme Helsingin toimistollemme mekaniikkasuunnittelijoita. Sinulla on sopiva tekninen koulutus sekä vähintään muutaman vuoden kokemus työskentelystä suunnittelu- tai teollisuusympäristössä. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta sekä kykyä ja halua ottaa vastuuta, hyviä yhteistyötaitoja, halua oppia ja kehittää omaa ammatillista osaamista. Sinulla on osaamista 3D-suunnitteluohjelmistoista kuten NX, SolidWorks, Creo sekä PDM järjestelmien tuntemusta. Kokemusta mm. hitsattujen teräsrakenteiden, ohutlevyrakenteiden tai muovituotteiden suunnittelusta. Tarjoamme kiinnostavia tehtäviä asiakasprojekteissa, monipuolisia kehittymismahdollisuuksia ja kansainvälisen työympäristön, jossa työskentelee monien tekniikan alojen ja prosessien taitajia. Osaamiseen ja oppimiseen kannustavan työyhteisön. Olisitko sinä yksi meistä?

Sweco Mecaplan on Sweco konserniin kuuluva tuotekehitykseen ja projektihallintaan erikoistunut palveluyritys, joka palvelee asiakkaidensa tuotesuunnittelu- ja dokumentointitarpeita sekä prototyyppi- ja valmistus tarpeita. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan lähes 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen henri.kneckt@swecomecaplan.com. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://www.swecomecaplan.com Työnantaja: SWECO MECAPLAN OY Sijainti: Helsinki, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KNECKT HENRI, 0407470574, henri.kneckt@swecomecaplan.com Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi SWECO Mecaplan Oy Y-tunnus 1648295-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut SWECO MECAPLAN OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa