Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sveitsin Hiihtokeskus etsii tulevalle talvikaudelle uusia näppäriä kausityöntekijöitä osa-aikaiseen sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Joukkomme on tunnettu railakkaasta tiimihengestä sekä iloisesta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Vastaavia ominaisuuksia kaipaamme myös uudelta työntekijältä, ja vastapainona tarjoamme rennon ja kannustavan työympäristön. Joustavuus työaikojen suhteen katsotaan suureksi eduksi, sillä työajat ajoittuvat pääosin arki-iltoihin sekä viikonloppuihin aukioloaikojen puitteissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hyvinkää muut matkailualan tehtävät Hyvinkää myyjät ja kassahenkilöt Hyvinkää asiakasneuvonta Hyvinkää myyjät ja kassahenkilöt muut matkailualan tehtävät myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi sveitsin hiihtokeskus Y-tunnus 1492055-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rinnetyöntekijä / Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Sveitsin Hiihtokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus