Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sveitsin Hiihtokeskus etsii tulevalle talvikaudelle uusia näppäriä kausityöntekijöitä osa-aikaiseen sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Joukkomme on tunnettu railakkaasta tiimihengestä sekä iloisesta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Vastaavia ominaisuuksia kaipaamme myös uudelta työntekijältä, ja vastapainona tarjoamme rennon ja kannustavan työympäristön. Joustavuus työaikojen suhteen katsotaan suureksi eduksi, sillä työajat ajoittuvat pääosin arki-iltoihin sekä viikonloppuihin aukioloaikojen puitteissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut matkailualan tehtävät Hyvinkää myyjät ja kassahenkilöt Hyvinkää asiakasneuvonta Hyvinkää muut matkailualan tehtävät myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sveitsin Hiihtokeskus Oy Y-tunnus 1492055-3 Toimiala Hiihto- ja laskettelukeskukset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rinnetyöntekijä / Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Sveitsin Hiihtokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus