Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Sveitsin Hiihtokeskus etsii tulevalle talvikaudelle uusia näppäriä kausityöntekijöitä osa-aikaiseen sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Joukkomme on tunnettu railakkaasta tiimihengestä sekä iloisesta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Vastaavia ominaisuuksia kaipaamme myös uudelta työntekijältä, ja vastapainona tarjoamme rennon ja kannustavan työympäristön.
Joustavuus työaikojen suhteen katsotaan suureksi eduksi, sillä työajat ajoittuvat pääosin arki-iltoihin sekä viikonloppuihin aukioloaikojen puitteissa. Sesonkiaikoina joulu- ja hiihtolomilla työaika voi olla pidempi, samoin ajoittaisten koulu-ja yritysryhmien aikana.
Kaikkiin työtehtäviin edellytämme 18 vuoden ikää. Englannin kielitaito ja aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta persoona ratkaisee.
Työ tapahtuu lipunmyynnissä, kahviossa, välinevuokraamossa ja hiihtohissillä. Asiakaspalvelutiskeillä aikaisempi kokemus kassajärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi, mutta kaikkiin tehtäviin perehdytetään tehtäväkohtaisesti. Kahvilatyöntekijöiltä vaaditaan hygieniapassi.
Laita kirjalliseen työhakemukseen lyhyt esittely itsestäsi ja CV. Jos kirjallinen lyriikka ei ole vahvuutesi, saat plussaa videohakemuksesta! :)
Muista mainita mikä työtehtävistämme kiinnostaisi eniten. Haastateltaviin otetaan yhteyttä puhelimitse, joten yhteystieto olisi kiva.

Web-osoite: http://www.sveitsinhiihtokeskus.fi Työnantaja: Sveitsin Hiihtokeskus Oy Sijainti: Pujottelutie 1, 05880 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Hakemukset: Työhakemukset lähetetään 30.10.2016 mennessä mailitse osoitteeseen riina@sveitsinhiihtokeskus.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pujottelutie 1, 05880 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi sveitsin hiihtokeskus Y-tunnus 1492055-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rinnetyöntekijä / Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Sveitsin Hiihtokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Pujottelutie 1, 05880 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa