Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sveitsin Hiihtokeskus etsii tulevalle talvikaudelle uusia näppäriä kausityöntekijöitä osa-aikaiseen sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Joukkomme on tunnettu railakkaasta tiimihengestä sekä iloisesta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Vastaavia ominaisuuksia kaipaamme myös uudelta työntekijältä, ja vastapainona tarjoamme rennon ja kannustavan työympäristön. Joustavuus työaikojen suhteen katsotaan suureksi eduksi, sillä työajat ajoittuvat pääosin arki-iltoihin sekä viikonloppuihin aukioloaikojen puitteissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut matkailualan tehtävät Hyvinkää myyjät ja kassahenkilöt Hyvinkää asiakasneuvonta Hyvinkää muut matkailualan tehtävät myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sveitsin Hiihtokeskus Oy Y-tunnus 1492055-3 Toimiala Hiihto- ja laskettelukeskukset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rinnetyöntekijä / Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Sveitsin Hiihtokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05880 - Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus