Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Jos et löydä juuri nyt sinulle sopivaa työtä avoimista paikoistamme, voit jättää meille avoimen hakemuksen myyjän tehtäviin tämän ilmoituksen kautta.

Asiakas kävelee myymälään sisään ja kuulee ensimmäisenä myyjän iloisen ja reippaan tervehdyksen.
"- Hyvää päivää, kuinka voin olla avuksi?" Myyjä kartoittaa parilla kysymyksellä asiakkaan tarpeet ja suosittelee juuri hänelle sopivat tuotteet. Lisäksi myyjä kertoo asiakasomistajuuteen liittyvistä eduista.
"- Kiitos erinomaisesta ja ammattitaitoisesta palvelusta" - asiakas huikkaa myyjälle iloisena lähtiessään kassalta.

Onnistuneen asiakaskohtaamisen mahdollistaa ammattitaito ja aito halu palvella asiakasta. Myyjän aktiivinen asenne, motivaatio ja iloinen olemus näkyy ja tarttuu sekä asiakkaisiin että työkavereihin. Meillä osuuskauppana on visio tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, omasta osuuskaupasta joka päivä. Oletko sinä sopiva henkilö toteuttamaan tätä visiota kanssamme, hae meille töihin!

Olethan täysi-ikäinen hakiessasi töitä SSO:n myymälöistä.
Tutustu meihin http://www.sso.fi
Työnantaja: Suur-Seudun Osuuskauppa SSO Sijainti: Karkkila, Lohja, Vihti, Kemiönsaari, Koski Tl, Marttila, Salo, Somero Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Karkkila, Lohja, Vihti, Kemiönsaari, Koski Tl, Marttila, Salo, Somero

Yritystiedot

Toiminimi Suur-Seudun Osuuskauppa SSO Y-tunnus 1834868-9 Toimiala Itsepalvelutavaratalot (yli 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet SSO-yhtymä, Seutu, Lounais-Suomen Liikennepalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

409 024 713 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

9 622 161 € 20 %

Henkilöstö

1 431 -51

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin työhakemus, Myyjät, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Suur-Seudun Osuuskauppa SSO. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Karkkila , osoitteessa Karkkila, Lohja, Vihti, Kemiönsaari, Koski Tl, Marttila, Salo, Somero . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus