Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Jos et löydä juuri nyt sinulle sopivaa työtä avoimista paikoistamme, voit jättää meille avoimen hakemuksen keittiö- ja tarjoilutehtäviin tämän ilmoituksen kautta.

Oletko alan opiskelija, vasta valmistunut tai jo työkokemusta kerryttänyt kokki, tarjoilija tai muu ravintola-alan ammattilainen? Haemme asiakaspalveluhenkisiä, ruoasta ja ihmisistä kiinnostuneita ravintola-alan ammattilaisia aika-ajoin täydentämään tiimiämme.

Kokkina olet sitoutunut siihen, että keittiöstäsi lähtee vain ensiluokkaisia ruoka-annoksia ja kannattavan keittiötoiminnan toteuttaminen on sinulle keittiötyön perusta.

Tarjoilijana sinulla on pelisilmää ja tilannetajua salin puolen asiakaspalvelussa. Ammattitaidollasi pystyt tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaisen ja unohtumattoman, asiakkaan tarpeita vastaavan palvelukokemuksen.

Ravintola-alan ammattilaisena elämysten tuottaminen on intohimosi, tiimi on voimavarasi ja asiakkaiden kanssa onnistuminen antaa sinulle virtaa.

Kerro meille hakemuksessasi itsestäsi, työkokemuksestasi ja koulutuksestasi, niin otamme sinuun yhteyttä kun paikkoja avautuu. Olethan täysi-ikäinen hakiessasi töitä keittiö- ja tarjoilutehtäviin.

Tutustu meihin http://www.sso.fi ja toimipaikkoihimme http://www.raflaamo.fi ja http://www.abcasemat.fi
Työnantaja: Suur-Seudun Osuuskauppa SSO Sijainti: Karkkila, Lohja, Vihti, Salo Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Karkkila, Lohja, Vihti, Salo

Yritystiedot

Toiminimi Suur-Seudun Osuuskauppa SSO Y-tunnus 1834868-9 Toimiala Itsepalvelutavaratalot (yli 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet SSO-yhtymä, Seutu, Lounais-Suomen Liikennepalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

409 024 713 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

9 622 161 € 20 %

Henkilöstö

1 431 -51

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin työhakemus, Keittiötyö ja Tarjoilu, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Suur-Seudun Osuuskauppa SSO. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Karkkila , osoitteessa Karkkila, Lohja, Vihti, Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus