Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Olisiko sinusta sheriffiksi meidän kylään?

Asiakaspalvelussa elämysten tuottaminen on intohimosi, tiimi on voimavarasi ja asiakkaiden kanssa onnistuminen antaa sinulle virtaa.

Tiimin johtaminen ja asiakkaan kanssa onnistuminen on sinun juttusi. Saat motivaatiota tyytyväisistä asiakkaista ja parhaan palvelun toteuttaminen on sinulle sydämenasia. Loistava duunifiilis antaa sinulle ja tiimille mahdollisuuden rakentaa asiakkaille mahtavia elämyksiä ja pysyviä muistijälkiä käynnistä Antoniossa. Kannustava ja motivoiva työote on sinulle luonteista. Näytät omalla toiminnallasi esimerkkiä parhaan palvelun toteuttamisesta asiakkaalle ja huolehdit myös siitä, että tämä palvelulupaus toteutuu vuorossasi kaikkien ravintolatyöntekijöiden toimesta rakentavalla ja vuorovaikuttavalla johtamistyylilläsi.

Salissa johdat asiakaspalvelua ja fiilistä asiakasvirran mukaan huolehtien tuotteiden ja palvelun laadusta. Tunnet toimipaikan ja konseptin käytännöt, pelisäännöt ja ohjeet ja osaat johtaa vuoroasi neuvoen ja opastaen näiden mukaisesti toimintaa. Ennen kaikkea teet työtäsi oikealla asenteella, intohimoisella fiiliksellä ja rautaisella ammattitaidolla.

Me tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, mahdollista on myös työskennellä eri toimipisteissä osaamistesi mukaan. Henkilökuntaan kuuluvat saavat S-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi.

- Työaika: Osa-aikainen 90h/3vko
- Työn kesto: Vakituinen
- Työt alkavat sopimuksen mukaan

Odotamme sinulta

- Reipasta asiakaslähtöistä asennetta
- Joustavuutta
- Mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä
- Tarjoilija- ja asiakaspalvelutyökokemusta ja koulutusta
- Työkokemusta ravintolaesimiehen tai vuoropäällikön tehtävistä
- Hygieniapassia

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Engström, 044 3205 705

Tutustu meihin osoitteessa http://www.sso.fi
Työnantaja: Suur-Seudun Osuuskauppa SSO Sijainti: Vihti Työajat: osa-aikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/4173/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vihti

Yritystiedot

Toiminimi Suur-Seudun Osuuskauppa SSO Y-tunnus 1834868-9 Toimiala Itsepalvelutavaratalot (yli 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet SSO-yhtymä, Seutu, Lounais-Suomen Liikennepalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

409 024 713 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

9 622 161 € 20 %

Henkilöstö

1 431 -51

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelun vuoropäällikkö, Antonio Nummela, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Suur-Seudun Osuuskauppa SSO. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti , osoitteessa Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa