Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Elvera Oy syntyi Suur-Savon Sähkötyö Oy:n, Kyvera Oy:n ja Lappeenrannan Verkonrakennus Oy:n yhdistyttyä. Yhtiö palvelee asiakkaitaan lähes 20 toimipisteen kautta, ja sen kotipaikka on Mikkelissä. Verkosto- ja infrapalveluita tuottava Elvera aloitti toimintansa vuonna 2016 ja on nyt Suomen neljänneksi suurin yhtiö toimialallaan.

Suomalaisen Elveran missio on tuottaa asiakkailleen kilpailukykyisiä palveluita luotettavasti. Noin 300 hengen voimalla Elvera tarjoaa asiakkailleen verkostorakentamista, maasto- ja rakennesuunnittelua, verkostojen ja lämpölaitosten huoltoa ja kunnossapitoa sekä vianhoitoa.

Odotamme sinulta:
- sähköalan perustutkintoa (mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen)
- kokemusta verkostoasennuksista
- reipasta asennetta ja kohtuullisen hyvää fyysistä kuntoa
- valmiutta varallaoloon iltaisin, viikonloppuisin ja öisin

Tehtävässäsi tulet toimimaan alueesi verkostoasennuksissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen tähtäävään kahden vuoden määräaikaiseen oppisopimuskoulutukseen.

Web-osoite: http://www.sssoy.fi Työnantaja: Suur-Savon Sähkötyö Oy Sijainti: 07940 LOVIISA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Krister Stengård, 0400 542 821 Hakemukset: krister.stengard@ksoy.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 07940 LOVIISA

Yritystiedot

Toiminimi Suur-Savon Sähkötyö Oy Y-tunnus 1004620-5 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Elvera

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

29 949 127 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 705 342 € 24 %

Henkilöstö

155 -3

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkövoiman linja-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suur-Savon Sähkötyö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07940 - Loviisa , osoitteessa 07940 LOVIISA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa