Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Verkosto- ja infrapalveluita tuottava Elvera aloitti toimintansa vuonna 2016 ja on nyt Suomen neljänneksi suurin yhtiö toimialallaan. Elvera Oy syntyi Suur-Savon Sähkötyö Oy:n, Kyvera Oy:n ja Lappeenrannan Verkonrakennus Oy:n yhdistyttyä. Yhtiö palvelee asiakkaitaan lähes 20 toimipisteen kautta, ja sen kotipaikka on Mikkelissä. Suomalaisen Elveran missio on tuottaa asiakkailleen kilpailukykyisiä palveluita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Mikkeli Asennus, huolto ja puhtaanapito Mikkeli sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suur-Savon Sähkötyö Oy Y-tunnus 1004620-5 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Elvera

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suur-Savon Sähkötyö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50970 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa