Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Verkosto- ja infrapalveluita tuottava Elvera aloitti toimintansa vuonna 2016 ja on nyt Suomen neljänneksi suurin yhtiö toimialallaan. Elvera Oy syntyi Suur-Savon Sähkötyö Oy:n, Kyvera Oy:n ja Lappeenrannan Verkonrakennus Oy:n yhdistyttyä. Yhtiö palvelee asiakkaitaan lähes 20 toimipisteen kautta, ja sen kotipaikka on Mikkelissä.

Suomalaisen Elveran missio on tuottaa asiakkailleen kilpailukykyisiä palveluita luotettavasti. Noin 300 hengen voimalla Elvera tarjoaa asiakkailleen verkostorakentamista, maasto- ja rakennesuunnittelua, verkostojen ja lämpölaitosten huoltoa ja kunnossapitoa sekä vianhoitoa. Laajalla palveluvalikoimallaan Elvera varmistaa yhteiskunnan toiminnan jatkuvuuden häiriötilanteiden aikana.

Tarjoamme nyt mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä koko toimialueellamme. Elveralaisena sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä: tulet olemaan osa uuden ajan infrayhtiötä, jossa henkilöstömme viihtyvyys ja osaamisen tukeminen ovat avainasemassa.

Odotamme sinulta:
- sähköalan perustutkintoa
- aikaisempaa työkokemusta sähköverkoston rakentamisesta
- reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja atk-taitoja sekä kohtuullisen hyvää fyysistä kuntoa
- valmiutta varallaoloon iltaisin, viikonloppuisin ja öisin

Yhtiön verkkopalvelu on osoitteessa: www.elvera.fi, josta löydät kaikki avoimet työpaikkamme.

Web-osoite: http://www.sssoy.fi Työnantaja: Suur-Savon Sähkötyö Oy Sijainti: 50970 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mika Pajunen, 040 5528853 Hakemukset: mika.pajunen@sssoy.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50970 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Suur-Savon Sähkötyö Oy Y-tunnus 1004620-5 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Elvera

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

29 949 127 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 705 342 € 24 %

Henkilöstö

155 -3

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suur-Savon Sähkötyö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50970 - Mikkeli , osoitteessa 50970 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa