Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Voimalaitos- ja kaukolämpökunnossapitoasiantuntija Savonlinnaan

Tulet toimimaan esimiestehtävissä alueesi lämpölaitosten käytön ja kunnossapidon sekä voimalaitoksen kunnossapidon ja vuosihuollon suunnittelussa ja organisoinnissa.

Odotamme sinulta:
- konemestarin tai -insinöörin tutkintoa
- painelaiteasetusten mukaista käytönvalvojan pätevyyttä tai mahdollisuutta sen saamiseen
- osaamista voima- ja lämpölaitosten prosesseista sekä laitteista
- valmiutta liikkuvaan työhön toimialueen eri tuotantoyksiköiden välillä

Elvera Oy on syntynyt Suur-Savon Sähkötyö Oy:n, Kyvera Oy:n ja Lappeenrannan Verkonrakennus Oy:n yhdistyttyä. Elveran matka kohti johtavaa suomalaista verkosto- ja infrapalveluiden tuottajaa on alkanut. Visioonsa Elvera pyrkii toimimalla aktiivisesti inframarkkinoilla ja kehittämällä tuotteitaan ja palveluitaan yhdessä asiakkaittensa kanssa. Elveran vahvuudet rakentuvat yksilöiden osaamiselle ja yhteistyökyvylle. 'Asiakkaittemme luottamuksen lunastamme arkipäivän teoillamme'; elveralaisuus merkitsee maan parasta osaamista ja kumppanuutta - nyt ja tulevaisuudessa.

Elvera palvelee asiakkaitaan lähes 20 toimipisteen kautta, ja sen kotipaikka on Mikkelissä.

Web-osoite: http://www.sssoy.fi Työnantaja: Suur-Savon Sähkötyö Oy Sijainti: 57200 SAVONLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jari Sihvonen, 040 5287594 Hakemukset: jari.sihvonen@sssoy.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 57200 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Suur-Savon Sähkötyö Oy Y-tunnus 1004620-5 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Elvera

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

29 949 127 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 705 342 € 24 %

Henkilöstö

155 -3

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Voimalaitos- ja kaukolämpökunnossapitoasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suur-Savon Sähkötyö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57200 - Savonlinna , osoitteessa 57200 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa