Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva) on haettavana 28.10.2016 klo 15 mennessä


PSYKOLOGIN SIJAISUUS ajalle 31.10.2016 - 23.9.2017.

Alkusijoituspaikkana on Teuvan terveyskeskus. Sijaisuus voidaan täyttää 31.10.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtonaon terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen psykologin pätevyys sekä Valviran myöntämä laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan loppuvaiheen opiskelijat ottaa huomioon.

Psykologin työ on ennaltaehkäisevää työtä. Hän toimii yhteistyössä lasten- ja äitiysneuvolan, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon sekä oppilashuoltoryhmien kanssa. Pääasiallisena tehtävänä on yläkoululaisten ja opiskelijoiden ennaltaehkäisevä työ ja varhainen puuttuminen sekä aikuisten ei-kiireellinen vastaanottotyö. Psykologi osallistuu myös LLKY:n kriisityöhön sekä tarvittaessa mielenterveystyöryhmätyöskentelyyn.

Valittavalta toivotaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Psykologi toimii osana liikelaitoskuntayhtymän viiden psykologin, sosiaalityöntekijän ja kriisi- sekä mielenterveystyöryhmän muodostamaa tiimiä.

Palkkaus määräytyy asianomaisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Sijaisuuteen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi ote rikosrekisteristä, jota laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Sijaisuuden täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.llky.fi, avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antavat psykologi Hanna Rintala, puh. 040 8304 450, Hanna.Rintala@llky.fi tai hoitotyönjohtaja Tarja Toivonen, puh. 043 8200 457, Tarja.Toivonen@llky.fi


Kauhajoella 3.10.2016

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Hoidon ja hoivan palvelut

Web-osoite: http://www.llky.fi Työnantaja: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Sijainti: 64700 TEUVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016 Yhteystiedot: hanna.rintala@llky.fi, tarja.toivonen@llky.fi Hakemukset: https://llky.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=153 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 64700 TEUVA

Yritystiedot

Toiminimi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2204227-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 64700 - Teuva , osoitteessa 64700 TEUVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa