Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva) on haettavana 1.11.2016 klo 15.00 mennessä PERHEOHJAAJAN TOIMI Perheohjaajan tehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perheohjaus ja ammatillinen tukihenkilötyö lapsiperheissä. Perheohjaajan toimi sijoittuu lapsiperheiden sosiaalityön ydinprosessin perhetyöhön. Lapsiperheiden sosiaalityön tiimiin kuuluu sosiaalityö, perheneuvola ja perhetyö. Toimen alkusijoituspaikka on Kauhajoen perhetyön toimipiste. Kelpoisuusehtoina on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kauhajoki musiikki- ja viihdealan tehtävät Kauhajoki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2204227-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheohjaajan toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kauhajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus