Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva) on haettavana 1.11.2016 klo 15.00 mennessä

PERHEOHJAAJAN TOIMI

Perheohjaajan tehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perheohjaus ja ammatillinen tukihenkilötyö lapsiperheissä.

Perheohjaajan toimi sijoittuu lapsiperheiden sosiaalityön ydinprosessin perhetyöhön. Lapsiperheiden sosiaalityön tiimiin kuuluu sosiaalityö, perheneuvola ja perhetyö. Toimen alkusijoituspaikka on Kauhajoen perhetyön toimipiste.

Kelpoisuusehtoina on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 8 § mukainen sosiaaliohjaajan pätevyys. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Valittavalta toivotaan kokemusta perheiden kanssa työskentelystä. Työhön sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote, jota laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Toimien täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.llky.fi avoimet työpaikat kohdasta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa sosiaaliohjaaja Anna-Liisa Kaukola-Risku, puhelin 040 549 2166, sähköposti etunimi.sukunimi@llky.fi.


Kauhajoella 12.10.2016

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntyhtymä

Sosiaalipalvelualue

Web-osoite: http://www.llky.fi Työnantaja: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Sijainti: 61800 KAUHAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anna-Liisa Kaukola-Risku, puh. 040 549 2166 Hakemukset: https://llky.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=155 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 61800 KAUHAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2204227-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perheohjaajan toimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 61800 - Kauhajoki , osoitteessa 61800 KAUHAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa