Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva) on uudelleen haettavana 26.10.2016 klo 15.00 mennessä


LABORATORIOHOITAJAN (BIOANALYYTIKKO) SIJAISUUS ajalle 31.10.2016 - 17.8.2017

Alkusijoituspaikkana on diagnostiset palvelut, Kauhajoen toimipiste. Sijaisuus voidaan täyttää lokakuussa tai sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on laboratoriohoitajan (bioanalyytikon) ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan loppuvaiheen opiskelijat ottaa huomioon.

Laboratoriohoitajan toimenkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, näytteenotto- ja analyysitehtävät. Valittavalta toivotaan kokemusta laboratoriotyöstä, joustavuutta, itsenäistä työotetta ja ajoittaista kiireen sietämistä sekä kykyä toimia osana moniammatillista työyhteisöä.

Palkkaus määräytyy asianomaisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Sijaisuuteen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sijaisuuden täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.llky.fi, avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa laboratorion osastonhoitaja Tuija Tuominiemi puh. 040 713 2680 arkisin klo 8-14 tai sähköpostitse tuija.tuominiemi@llky.fi.


Kauhajoella 3.10.2016

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Hoidon ja hoivan palvelut

Web-osoite: http://www.llky.fi Työnantaja: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Sijainti: 61800 KAUHAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016 Yhteystiedot: tuija.tuominiemi@llky.fi Hakemukset: https://llky.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=154 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 61800 KAUHAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2204227-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitajan (bioanalyytikko) sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 61800 - Kauhajoki , osoitteessa 61800 KAUHAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa