Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva) on uudelleen haettavana 26.10.2016 klo 15.00 mennessä LABORATORIOHOITAJAN (BIOANALYYTIKKO) SIJAISUUS ajalle 31.10.2016 - 17.8.2017 Alkusijoituspaikkana on diagnostiset palvelut, Kauhajoen toimipiste. Sijaisuus voidaan täyttää lokakuussa tai sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä. Kelpoisuusehtona on laboratoriohoitajan (bioanalyytikon) ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Kauhajoki määräaikainen Kauhajoki laboratorio Kauhajoki farmasia ja lääketeollisuus Kauhajoki hoitajat Kauhajoki kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Kauhajoki elintarviketeollisuuden tehtävät Kauhajoki ympäristöalan tehtävät määräaikainen laboratorio farmasia ja lääketeollisuus hoitajat kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Y-tunnus 2204227-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitajan (bioanalyytikko) sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 61800 - Kauhajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus