Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Turku Energia on vahva alueellinen osaaja. Tarjoamme monipuolisia eri alojen työtehtäviä, mahdollisuuden kasvaa energia-alan ammattilaisena sekä mukavat työkaverit.

Osaaminen ja uudistuminen on yksi arvoistamme. Muut arvomme ovat asiakastyytyväisyys, kannattavuus, toimintavarmuus ja saatavuus sekä ympäristöystävällisyys.

Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayritysten joukkoon. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 240 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 287. Turku Energia kuuluu Varsinais-Suomen johtaviin sähkön ja lämmön myyjiin. Toimintaan kuuluu myös energiaverkostojen ja energiatuotantolaitosten kehittäminen, rakentaminen ja ylläpitäminen. Tytäryhtiömme Turku Energia Sähköverkot Oy vastaa sähkönsiirrosta Turussa, konsernin sähköverkko-omaisuuden hallinnasta sekä sähköverkkopalveluista.

Jos koet energia-alan kiinnostavana ja koet nämä arvot omaksesi, lähde kanssamme mukaan energia-alan kehitykseen!

Haemme juuri sinua SUUNNITTELUASSISTENTIKSI.

Tehtävässä vastaat osaltasi sähköverkon laite- ja kuntotietojen ajantasaisuudesta eri tietojärjestelmissä. Tuotat erilaisia dokumentteja verkon muutostöiden ja tarkastusten avuksi. MS Office -ohjelmien lisäksi tarvitset työssäsi useita eri tietojärjestelmiä, kuten Powergrid, AutoCAD, paikkatietojärjestelmä Trimble Locus (Xcity) ja asiakastietojärjestelmä CAB. Työskentelet läheisessä yhteistyössä verkostosuunnittelijan kanssa, mutta tehtävänannosta riippuen myös muiden yrityksen sisäisten ja ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Avoimia paikkoja on kaksi.

Odotamme: Toivomme sinulta kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. teknisen suunnittelun perustutkinto/suunnitteluassistentti). Omaksut nopeasti uusia tietojärjestelmiä ja sinulla on kokemusta ainakin osasta käyttämistämme järjestelmistä. Erityisesti arvostamme PowerGridin sekä Trimble Locuksen käyttökokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista ja vastuullista työskentelyotetta, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä sujuvia yhteistyötaitoja.

Tarjoamme: Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävän, ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi näköalapaikan innovatiivisella energiatoimialalla. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Jani Rantanen p. 02 2628 173.

Hakeminen: Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 23.10.2016 täyttämällä suunnitteluassistentin sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi.

Web-osoite: http://www.turkuenergia.fi Työnantaja: Oy Turku Energia - Åbo Energi Ab Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Rakennuttamispäällikkö Jani Rantanen p. 02 2628 173. Hakemukset: https://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/14538/locale/fi_FI Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Turku Energia - Åbo Energi Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa