Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Rakennesuunnittelun projektipällikkö eteläsuomeen. Edellytyksenä tehtävään on pätevyys YM1 601 2015 mukaisiin vaativiin teräs, betoni ja puurakenteioden suunnitteluun. Insinööri AMK tai DI koulutus, riittävän laajat opinnot ja työkokemus. Asiakkaitamme ovat urakoitsijat ja julkinen sektori. Hoidat itsenäisesti suunnitteluprojektit alusta loppuun kaikkien osapuolten kanssa. Etätyö. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Web-osoite: http://www.rakenne.fi Työnantaja: SUUNNITTELU LAUKKA OY Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heikki Ainasoja, 0407068792 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Suunnittelu Laukka Oy Y-tunnus 0873559-7 Toimiala Rakennetekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Pohjanmaan Rakenneinsinöörit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

668 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

225 000 € -19 %

Henkilöstö

8 2

Liikevoitto-%

34 % -23 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut SUUNNITTELU LAUKKA OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus