Duunitori suosittelee
eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme suuhygienistiä vakituiseen tehtävään, joka sijoittuu Parikkalan hammashoitolaan. Mikäli olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja valmis kohtaamaan uusia haasteita, olet hakemamme suuhygienisti.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Rekrytoinnissa voidaan ottaa huomioon myös lähiaikoina laillistuksen saavat suuhygienistit.

Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Tarkemmat tiedot vaadittavasta kielitaidosta saat ilmoituksessa mainituilta henkilöiltä.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin-/terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Eksote on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.eksote.fi Työnantaja: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Sijainti: 59100 PARIKKALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Palveluesimies Marjut Rasilainen, p. 040 520 6109 Palveluesimies Päivi Parikka, p. 040 741 4488 etunimi.sukunimi@eksote.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 59100 PARIKKALA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suuhygienisti, Parikkalan hammashoitola, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 59100 - Parikkala , osoitteessa 59100 PARIKKALA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa