Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme sushiravintolaamme keittiön vuoromestaria. Edellytämme aiempaa työkokemusta sushin valmistamisesta sekä alan koulutusta. Työyhteisömme on iloinen sekä monikulttuurinen, tarviset työssäsi sujuvaa suomen- sekä englanninkielen taitoa. Palkka neuvoteltavissa - hyvälle tekijälle maksamme osaamisen mukaan. Jos kiinnostuit, ota tästä koppi! Hakemukset ja cv osoitteeseen : susanna@sushinroll.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki työnjohtajat muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sushi and Rolls Oy Y-tunnus 2323424-8 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiön vuoromestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Sushi and Rolls Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus