Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Fresto - Hyvällä fiiliksellä paikallisesti
Jos Fresto olisi keittokirja, sen nimi olisi Maukasta hyvällä fiiliksellä. Tarjoamme ympäri Suomen pysyvästi edullista ja maistuvaa ruokaa. Voit aloittaa meillä uuden aamun, täyttää vatsasi lounaalla, hakea pientä purtavaa tai tulla koko perheen kanssa maistuvalle illalliselle. Paikallinen vaihtelu tuo lisäväriä ravintoloihin.
Fresto - maukasta hyvällä fiiliksellä!

Paikallisravintola lähellä lentoasemaa
Fresto Ilola Vantaa palvelee Ilolan kaupunginosassa, Tuusulanväylän ja Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa. Paikallisravintolasta saat maukasta lounasta sekä elintarvikkeita matkalle ja kotiin. Fresto Ilola Vantaa tarjoaa monipuoliset herkut mukaan vaikkapa kodin tai konttorin kahvipöytään. Saat S-bonusta kaikista ostoksista.

Reilu lounasbuffet (ma - su 10.30-15.00).
Lounaspöydässä itse leivotut leivät ja sämpylät
Maistuvat à la carte -annokset
Kahvilaherkut
Maukkaat burgerit
Fresto Ilola Vantaan yhteydessä toimii ScanBurger-hampurilaisravintola.

Haemme ravintolaamme salin vuoropäällikköä, joka toimii päällikön oikeanan kätenä ja tuuraa häntä esimerkiksi lomien ajan. Jos olet innostunut kahvilatyöstä ja haluat urallasi eteenpäin, olet etsimämme henkilö. Innostus leipomiseen katsotaan eduksi. Leivomme paljon itse leipää, sekä makeita tuotteita vitriiniin myytäväksi.
Meillä on tarjota etenemis mahdollisuuksia uudessa nopesti kasvavassa firmassamme. Jos olet innostunut kahvioalasta olemme oikea valinta sinulle.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Työnantaja: Superfresh Oy Sijainti: Koivukylänväylä 66, 01390 VANTAA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: tiina.kortesmaki@fresto.fi Hakemukset: tiina.kortesmaki@fresto.fi Ilmoitus jätetty: 12.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koivukylänväylä 66, 01390 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Superfresh Oy Y-tunnus 2611188-4 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Fresto, Fresburger, F-Cafe, Fresto Market, Fresto Kahvilat, Fresto Ravintolat, Big Taste, Fresto Cafe

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 740 000 € 1541 %

Liiketoiminnan tulos

-552 000 € -138 %

Liikevoitto-%

-12 % 85 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Salin vuoropäällikkö/vuorovastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Superfresh Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Koivukylänväylä 66, 01390 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa