Duunitori suosittelee
Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reipasta, positiivisesti asiakkaan yllättävää kokkia. Kokin tehtäviin kuuluu erittäin maistuvan lounaan, näyttävien ala'carte annosten, sekä Scan burgereiden valmistus. Odotamme sinulta myös jauhopeukalon otetta työhön. Yhteydenotot vain sähköpostitse [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Mäntyharju ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Superfresh Oy Y-tunnus 2611188-4 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Fresto, Fresburger, F-Cafe, Fresto Market, Fresto Kahvilat, Fresto Ravintolat, Big Taste, Fresto Cafe

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Superfresh Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mäntyharju . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus