Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haussa iloinen ja reipas asiakaspalvelija. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kahvilatuotteiden valmistus ja ravintolasalin yllä pitävät toimet. Työ edellyttää hygieniapassin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus pikaisesti....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Mäntyharju ravintola-alan asiakaspalvelu Mäntyharju myyjät ja kassahenkilöt Mäntyharju myyntialan tehtävät Mäntyharju ravintola-alan asiakaspalvelu Mäntyharju myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Mäntyharju .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Superfresh Oy Y-tunnus 2611188-4 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Fresto, Fresburger, F-Cafe, Fresto Market, Fresto Kahvilat, Fresto Ravintolat, Big Taste, Fresto Cafe

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Superfresh Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 52700 - Mäntyharju . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus