Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suoramarkkinointi Mega Oy on vuonna 1986 perustettu Suomen johtava, vakavarainen telemarkkinointiyritys. Toimimme Suomessa 16 paikkakunnalla työllistäen yli 400 myyjää. Kuulumme vahvasti kehittyvän Alma Media Oyj -konsernin Alma Talent -liiketoimintayksikköön.

Teemme puhelimitse myyntiä ja markkinointia monipuolisesti; mm. kartoituksia, buukkauksia, kirjojen, ammatti- ja harrastetuotteiden sekä mediatilanmyyntiä. Markkinoimme mm. sähköisiä palveluita, seminaareja, kanavapaketteja, järjestöjäsenyyksiä, sähkösopimuksia ja ravintolisiä. Yhteistä kaikille kampanjoillemme on tarkasti valikoidut hyvämaineiset toimeksiantajat ja segmentoidut kohderyhmät.

Haemme toimipisteeseemme Jyväskylän keskustaan

ILTATIIMIN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia esimieskokemusta ja kehittää myyntitaitoja. Työ on osa-aikaista ja sopii vaikkapa opiskelun oheen. Työaikasi on pääosin arki-iltaisin klo 16.00-21.00 sekä lauantaisin klo 10-15.

Vastaat n. 15 henkilöstä koostuvan, nuorekkaan ja energisen myyntiryhmän rekrytoinnista, koulutuksesta, myynnin ohjauksesta ja raportoinneista. Olet luotettava ja esimerkillinen esimies osallistuen itse aktiivisesti myyntityöhön.

Jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus menestyvästä (erityisesti puhelimitse tapahtuvasta) myynnistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden hyviin ansioihin menestyvän työnantajan palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Web-osoite: http://www.sm-mega.fi Työnantaja: Suoramarkkinointi Mega Oy Sijainti: Vapaudenkatu 38 C, 2. krs., 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: iltatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Marjaana Muranen, puh. 040 703 8905. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi sunnuntaina 23.10.2016 mennessä osoitteeseen: marjaana.muranen@sm-mega.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vapaudenkatu 38 C, 2. krs., 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Suoramarkkinointi Mega Oy Y-tunnus 0641345-5 Toimiala Muu mainospalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 996 000 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

1 038 000 € 26 %

Henkilöstö

163 4

Liikevoitto-%

15 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, iltavuoro, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suoramarkkinointi Mega Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Vapaudenkatu 38 C, 2. krs., 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa