Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasneuvottelijoita suomen- ja ruotsinkielisiin kampanjoihin Tarjoamme vakituista päivätyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavat työajat ja kannustavan palkkauksen. Edellytämme18 vuoden ikää sekä sujuvaa, äidinkielenomaista suomen- ja ruotsin kielen taitoa. Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aktiivinen ja myyntihenkinen asenne ja ennen kaikkea halu oppia menestyväksi myyjäksi. Annamme työhön tarvittavan koulutuksen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lohja myyjät ja kassahenkilöt Lohja myyntialan tehtävät Lohja asiakasneuvonta Lohja myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät asiakasneuvonta Lohja .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suoramarkkinointi Mega Oy Y-tunnus 0641345-5 Toimiala Muu mainospalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvottelijoita, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suoramarkkinointi Mega Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa