Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SUONENJOEN KAUPUNGIN KOULUTOIMEN VARHAISKASVATUKSEN TULOSALUEELLA JULISTETAAN HAETTAVAKSI 24.10.2016 klo 12:00 mennessä RYHMÄAVUSTAJAN määräaikainen tehtävä ajalle 1.11.-31.12.2016 Haemme Suonenjoelle ahkeraa ja luotettavaa ryhmäavustajaa. Arvostamme tiimityöskentelyn, vuorovaikutuksen ja työyhteisössä toimimisen taitoja sekä mahdollista alan koulutusta ja/tai työkokemusta. Tehtävän alkusijoituspaikka on Iisveden päiväkoti. Palvelussuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtävissä on kuukauden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Suonenjoki määräaikainen Suonenjoki avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu määräaikainen Suonenjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suonenjoen kaupunki Y-tunnus 0208061-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäavustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suonenjoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 77600 - Suonenjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa