Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KIRJASTOVIRKAILIJAN VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS SUONENJOEN KAUPUNGINKIRJASTOON Vuorotteluvapaa-aika 28.11.2016-30.4.2017. Pätevyysvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kirjastoasetuksen 406/2013 kohtien 3 tai 4 mukaisesti 3) ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot; taikka 4) tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Hakijan on täytettävä vuorotteluvapaalain kriteerit 1.1.2016 voimaan astuneen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja museo- ja kirjastoalan tehtävät Suonenjoki tiedonhallinta ja arkistointi Suonenjoki määräaikainen Suonenjoki museo- ja kirjastoalan tehtävät tiedonhallinta ja arkistointi määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suonenjoen kaupunki Y-tunnus 0208061-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastovirkailijan vuorotteluvapaan sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suonenjoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suonenjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus