Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Vuoropäälliköitä BURGER KING® Mäntsälä

BURGER KING® / co Restel

Mäntsälä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suonenjoen yhtenäiskoulussa julistetaan haettavaksi: Henkilökohtaisen koulunkäynnin ohjaajan määräaikainen tehtävä, joka tulee ottaa vastaan lokakuun 2016 aikana erikseen sovittavana ajankohtana, tehtävämääräys päättyy 3.6.2017.Tehtävän viikkotyöaika on 25 tuntia. Ohjaaja tulee toimimaan alakoulussa ja iltapäiväkerhossa. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Suonenjoki kunta-alan työpaikat Suonenjoki musiikki- ja viihdealan tehtävät Suonenjoki määräaikainen Suonenjoki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suonenjoen kaupunki Y-tunnus 0208061-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen koulunkäynninohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suonenjoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suonenjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus