Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomenmaan Puhelinpalvelut on vuonna 2012 perustettu palvelukeskus, jonka pääpaikka sijaitsee Kainuun Kuhmossa. Tällä hetkellä Supu työllistää noin kuusikymmentä henkilöä ja nyt lisää vahvistuksia joukkoomme haetaan laajentaessamme toimintaamme Joensuussa. Olemme luotettava ja vakavarainen työnantaja, joka haluaa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Työilmapiirimme sai vuoden 2016 työhyvinvointimittauksessa loistavat arvosanat eli jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu asiakasneuvonta Joensuu myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy Y-tunnus 2477698-9 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus