Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomenmaan Puhelinpalvelut on vuonna 2012 perustettu palvelukeskus, jonka pääpaikka sijaitsee Kainuun Kuhmossa. Tällä hetkellä Supu työllistää noin kuusikymmentä henkilöä ja nyt lisää vahvistuksia joukkoomme haetaan laajentaessamme toimintaamme Joensuussa. Olemme luotettava ja vakavarainen työnantaja, joka haluaa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Työilmapiirimme sai vuoden 2016 työhyvinvointimittauksessa loistavat arvosanat eli jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Joensuu asiakasneuvonta Joensuu myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy Y-tunnus 2477698-9 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa