Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Yrityskaupat Oy on Suomen suurin ja tunnetuin pk-yritysten omistajavaihdoksiin erikoistunut asiantuntija. Palvelujamme ovat kaikki yrityskaupan osa-alueet mm. ostajien ja myyjien neuvonta, analyysit, arviot hinnasta ja kohteista, rahoitus- ja verotusneuvonnat, liiketoiminnan suunnittelu, sopimusten laadinnat ja tietenkin kaupan käytännön toteutus aina markkinointia myöten. Suomen Yrityskaupat Oy toimii franchising-toimintamallilla. Työ yritysvälittäjänä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Oulu yrittäjä Oulu kauppiaat ja myymälänhoito Oulu maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi suomen yrityskaupat Y-tunnus 1056245-3 Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Yrityskaupat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90590 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus