Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Yrityskaupat Oy on Suomen suurin ja tunnetuin pk-yritysten omistajavaihdoksiin erikoistunut asiantuntija. Palvelujamme ovat kaikki yrityskaupan osa-alueet mm. ostajien ja myyjien neuvonta, analyysit, arviot hinnasta ja kohteista, rahoitus- ja verotusneuvonnat, liiketoiminnan suunnittelu, sopimusten laadinnat ja tietenkin kaupan käytännön toteutus aina markkinointia myöten. Suomen Yrityskaupat Oy toimii franchising-toimintamallilla. Työ yritysvälittäjänä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Oulu yrittäjä Oulu maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi suomen yrityskaupat Y-tunnus 1056245-3 Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Yrityskaupat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus