Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Suomen Yrityskaupat Oy on Suomen suurin ja tunnetuin pk-yritysten omistajavaihdoksiin erikoistunut asiantuntija. Palvelujamme ovat kaikki yrityskaupan osa-alueet mm. ostajien ja myyjien neuvonta, analyysit, arviot hinnasta ja kohteista, rahoitus- ja verotusneuvonnat, liiketoiminnan suunnittelu, sopimusten laadinnat ja tietenkin kaupan käytännön toteutus aina markkinointia myöten. Suomen Yrityskaupat Oy toimii franchising-toimintamallilla.

Työ yritysvälittäjänä on talouselämän vaativimpia, mutta antoisimpia ammatteja. Monipuolisuudessaan työ on vailla vertaa. Työ vaatii myyntihenkisyyttä, sinnikkyyttä, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta, yritystalouden ymmärtämistä ja asiakaspalvelukykyä. Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja erityisesti hyvää toimialueen PK-yritysten tuntemista ja kontakteja. Työssä toimit yrittäjänä, meidän tarjotessa alan parhaimman konseptin menestyä yritysvälittäjänä. Tulet työskentelemään Pohjois-Suomen välittäjämme työparina.

Tilaa lisätietoja ja hakukaavake osoitteesta: info@yrityskaupat.net

Web-osoite: http://www.yrityskaupat.net Työnantaja: Suomen Yrityskaupat Oy Sijainti: 90590 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: info@yrityskaupat.net Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90590 OULU

Yritystiedot

Toiminimi suomen yrityskaupat Y-tunnus 1056245-3 Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

903 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

32 000 € 313 %

Henkilöstö

2 2

Liikevoitto-%

4 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Yrityskaupat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90590 - Oulu , osoitteessa 90590 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa