Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Yhelp osuuskunta on yksi Suomen johtavista asiakas- ja palkanmaksupalveluita hoitavista yhtiöistä. Hoidamme useiden yhtiöiden asiakaspalvelutoimintoja sekä palkanmaksupalveluita. Etsimme: Palveluasiantuntijaa kiinteistösijoitusyhtiölle Tehtävänkuvaus: Tehtäväsi on toimia esittely- ja asiantuntijatehtävissä kiinteistösijoitusyhtiölle. Mitä odotamme: Sinulla on kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Perustietämys sjoittamisesta ja kiinteistösijoittamisesta katsotaan eduksi. Mitä tarjoamme sinulle: - Kuukausipalkan 2500€/kk + ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Yhelp osuuskunta Y-tunnus 2490718-4 Toimiala Työnvälitystoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluasiantuntija kiinteistösijoitusyhtiölle, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Yhelp osuuskunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus