Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Suomen Vuokramestarit Oy on pääasiassa Oulun ja Kokkolan talousalueilla toimiva henkilöstönvuokraus- ja rekrytointialan yritys. Toimintamme kasvaessa palvelemme työntekijöitämme ja asiakkaitamme myös muualla Suomessa ja Pohjoismaissa.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia telineasentajia sekä telineapumiehiä Turun talousalueelle. Hakemillamme henkilöillä on korkea työmoraali, hyvä asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Suomen kielen taito ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat tehtävässä välttämättömiä. Hyvällä tekijällä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Eduksi on hätäensiapu- tai EA1-kortti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit työstä ja tunnet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus pikaisesti sähköpostiin jesse.alanikula@svm.fi

Lisätietoja voit soittaa Jesse Alanikula 050-3616183

Tarkastamme aikaisemmat referenssit.

Web-osoite: http://www.svm.fi Työnantaja: Suomen Vuokramestarit Oy Sijainti: 20810 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: Jesse Alanikula, jesse.alanikula@svm.fi, 050-616183 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 05.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20810 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi suomen vuokramestarit Y-tunnus 2135039-2 Toimiala Muualla luokittelemattomien koneiden ja laitteiden tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 064 000 € 54 %

Liiketoiminnan tulos

349 000 € 50 %

Henkilöstö

62 22

Liikevoitto-%

11 % -8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telineasentaja/Apumies, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vuokramestarit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20810 - Turku , osoitteessa 20810 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa