Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme myymäläpäällikköä puutarhamyymälään (äitiysloman sijaisuus) Suomen Viherpeukalot Oy:llä on Suomen johtava puutarha-alan verkkokauppa sekä Kymenlaakson suurin puutarhamyymälä Kouvolan Valkealassa. Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme myymäläpäällikköä puutarhamyymäläämme äitiysloman sijaisuuteen. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa: - tuotteiden sisään ostot - asiakaspalvelutehtävät - myymälän ja henkilökunnan johtaminen ja kehittäminen - työvuorolistojen suunnittelu - kasvien hoito ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Kouvola kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Viherpeukalot Oy Y-tunnus 0684228-4 Toimiala Muu postimyynti ja verkkokauppa Rinnakkaistoiminimet McHolland's, Work4Hire

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälänhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Viherpeukalot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus