Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme myymäläpäällikköä puutarhamyymälään (äitiysloman sijaisuus)

Suomen Viherpeukalot Oy:llä on Suomen johtava puutarha-alan verkkokauppa sekä Kymenlaakson suurin puutarhamyymälä Kouvolan Valkealassa. Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme myymäläpäällikköä puutarhamyymäläämme äitiysloman sijaisuuteen.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:
- tuotteiden sisään ostot
- asiakaspalvelutehtävät
- myymälän ja henkilökunnan johtaminen ja kehittäminen
- työvuorolistojen suunnittelu
- kasvien hoito ja laadunvalvonta

Odotamme sinun olevan asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen persoona, joka ei aikaile tarttua uusiin haasteisiin. Toivomme sinulta energisyyttä, oma-aloitteisuutta, vastuunottoa ja joustavuutta. Työ vaatii hortonomin (AMK) tai puutarhurin koulutuksen sekä kokemusta puutarha-alan vähittäismyynnistä. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin sekä suomen kielen taito sekä tietotekninen osaaminen välttämätöntä.

Tarjoamme monipuolisen työn ja arvokasta työkokemusta puutarhamyymälän hoidosta sekä esimiestehtävistä. Perehdytämme työtehtäviin joulukuussa 2016. Työ alkaa 27.2.2017 ja kestää arviolta lokakuulle 2017. Työsuhteen jatko on myös mahdollinen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä sähköinen työhakemus ja cv osoitteeseen oona.toivanen@viherpeukalot.fi 31.10.2016 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian!

Web-osoite: https://www.viherpeukalot.fi/ Työnantaja: Suomen Viherpeukalot Oy Sijainti: Jyrääntie 55, 45360 VALKEALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 27.02.2017, Perehdytys työtehtäviin joulukuussa 2016 Yhteystiedot: Oona Toivanen Puh. 044 7050 105 oona.toivanen@viherpeukalot.fi Hakemukset: Työhakemus ja cv osoitteeseen oona.toivanen@viherpeukalot.fi Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jyrääntie 55, 45360 VALKEALA

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Viherpeukalot Oy Y-tunnus 0684228-4 Toimiala Muu postimyynti ja verkkokauppa Rinnakkaistoiminimet McHolland's, Work4Hire

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 543 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

222 000 € 68 %

Henkilöstö

18 0

Liikevoitto-%

6 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälänhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Viherpeukalot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Jyrääntie 55, 45360 VALKEALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa