Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kahta myyntineuvottelijaa ilmanvaihdon kuluttajapuolelle Vaasan toimistoomme. Aiempi kokemus myyntityöstä tai LVI-alasta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävääsi. Työaika on arkisin kello 9-16 välillä. Tarjoamme sinulle: - Laadukkaan koulutuksen tehtävään - Mahdollisuuden itsenäiseen työhön jossa voit toteuttaa itseäsi - Motivoivan ja varmasti kilpailukykyisen palkkauksen (myyntineuvottelijoiden keskituntiansio 15,42€ / Takuupalkka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Vaasa myyntialan tehtävät Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vesitekniikka Oy Y-tunnus 2592078-6 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet Suomen Ilmanvaihto ja Huoltopalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vesitekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa