Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Karjalankatu 26, 15150, Lahti Suomen Vesitekniikka Oy on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien huoltoon. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme tällä hetkellä noin 70 alamme ammattilaista. Haemme hyvällä asenteella ja rehellisyydellä varustettuja henkilöitä myyntineuvottelijoiksi Lahden keskustassa sijaitsevaan yksikköömme. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta puhelinmyynnistä tai LVI-alasta. Koulutamme sinut tehtävääsi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Lahti myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyntialan tehtävät Lahti muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vesitekniikka Oy Y-tunnus 2592078-6 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet Suomen Ilmanvaihto ja Huoltopalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vesitekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15150 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus