Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liiketilojen ylläpitosiivousta sekä tilahuoltoa Järvenpäässä 3 x viikossa tiimityönä työparin kanssa ja yksin ja työpäivät valittavissa ma-la 1,5-2,5 tuntia / päivä.Työssä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Järvenpää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Järvenpää kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen VEP-Palvelut Oy Y-tunnus 0863513-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet VEP-Palvelut, VEP-Siivouspalvelut, VEP-Remonttipalvelut, VEP-Toimitilapalvelut, Kauneushoitola Hemmotteluhuone

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitilahuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen VEP-palvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04400 - Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa