Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liiketilojen ylläpitosiivousta sekä tilahuoltoa Järvenpäässä 3 x viikossa tiimityönä työparin kanssa ja yksin ja työpäivät valittavissa ma-la 1,5-2,5 tuntia / päivä.Työssä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Järvenpää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Järvenpää kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen VEP-Palvelut Oy Y-tunnus 0863513-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet VEP-Palvelut, VEP-Siivouspalvelut, VEP-Remonttipalvelut, VEP-Toimitilapalvelut, Kauneushoitola Hemmotteluhuone

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitilahuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen VEP-palvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04400 - Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa