Duunitori suosittelee
Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Vartijat on erikoistunut asuinalueiden turvallisuus palveluihin, joiden tarkoituksena on taata turvallinen ja viihtyisä ympäristö asuinalueilla. Palvelemme asiakkaitamme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen vartijaa Ouluun. Pääsääntöinen työtehtäväsi on suorittaa asuinalueiden piirivartiointia ja vartiokierroksia sekä pysäköinninvalvontaa. Työvuorot tapahtuu päivä-, ilta- ja yövuorossa. Työ sisältää myös viikonlopputyötä. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Oulu vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vartijat Oy Y-tunnus 2086517-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vartijat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa