Duunitori suosittelee
Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme yksityinen yritys, joka valmistaa kontteja, työmaatiloja sekä erilaisia päälirakenteita. Savuton työpaikka on Somerolla. Työtehtävät sisältävät metallin vaihetyötä, hitsausta, kasausta, perus metallialan töitä. Hitsausluokat, tulityökortti ja työturvakortti eduksi. Ei tarvitse olla alan ammattilainen, reipas ote työhön ja joustavuus tärkeintä. Kielitaitovaatimus suomi, englanti tai venäjä. Ajokortti välttämätön. Avustetaan tarvittaessa asunnon etsimisessä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Somero puu- ja metallialan tehtävät Somero maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät Somero .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Varastokontti Oy Y-tunnus 2305407-9 Toimiala Moottoriajoneuvojen korien valmistus; perävaunujen ja puoliperävaunujen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Varastokontti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Somero . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus