Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei sinä tuleva tai nykyinen järjestövarainhankinnan dynamo! Etsimme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen varainhankinnan aluepäällikköä.

Työnkuva:

Aluepäällikön tehtäviin kuuluu Suomen varainhankintatoimiston asiakkaiden F2F- ja D2D -kampanjoiden johtaminen Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Imatralla, Kuopiossa, Joensuussa ja Oulussa. Aluepäällikkö vastaa kaupunkiensa F2F/D2D-tiimien rekrytoinnista, kouluttamisesta ja johtamisesta sekä vastuukaupunkiensa tulostavoitteesta. Aluepäällikkö myös kehittää kampanjoidensa työmenetelmiä, raportoi toimistaan aktiivisesti ja osallistuu Suomen varainhankintatoimiston toimintojen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Työ on vastuullista, itsenäistä ja haastavaa, ja vaatii aluepäälliköltä omien vastuualueidensa kokonaisvaltaista hallitsemista ja sitoutuneisuutta. Tehtävään perehdytetään kattavasti. Säännöllinen työaika on 37,5 tuntia viikossa ja se sisältää viikkotasolla merkittävän määrän matkapäiviä vastuukaupunkien ja Helsingin välillä.

Tarjoamme sinulle:
-Monipuolisen näköalapaikan kansalaisjärjestöjen varainhankintaan.
-Paikan ammattitaitoisessa ja kokeneessa järjestövarainhankinnan tiimissä.
-Kilpailukykyisen palkan.

Odotamme sinulta:
-Aikaisempaa kokemusta F2F/D2D-varainhankinnasta.
-Sitoutumista asiakkaidemme arvoihin (ks. www.svht.fi).
-Tavoitesuuntautuneisuutta, erinomaista harkintakykyä ja joustavuutta.

Kokemus F2F- tai D2D-kampanjoinnin koordinointi- tai johtotehtävistä katsotaan työnhakijalle eduksi.

Suomen varainhankintatoimisto:

Suomen varainhankintatoimisto perustettiin vuonna 2010 auttamaan järjestöjä ja muita toimijoita varainhankinnassa, viestinnässä ja koulutuksessa. Päämääränämme on tehostaa asiakkaidemme varainhankinnan toimintoja. Ydintyöhömme kuuluvat niin F2F- D2D- kuin televarainhankintakampanjat. Olemme viimeisen kuuden vuoden aikana käyneet miljoonia kohtaamisia kadulla, ovilla ja puhelimessa sekä rekrytoineet asiakkaillemme tuhansia lahjoittajia. Muutaman kymmenen varainhankkijan työyhteisömme on ammattimainen, tiivis ja korkeasti motivoitunut.

Lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@svht.fi. Lisätietoja ilmoituksesta antaa Janne Räikkönen, puh. 040 7009963.

Web-osoite: http://www.svht.fi Työnantaja: Suomen Varainhankintatoimisto Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Janne Räikkönen Puh: 040 7009963 toimisto@svht.fi Hakemukset: toimisto@svht.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Varainhankintatoimisto Oy Y-tunnus 2353473-4 Toimiala Omaisuudenhoitotoiminta Rinnakkaistoiminimet PuolaEdu, Hakkapelit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

523 000 € 123 %

Liiketoiminnan tulos

99 000 € 120 %

Henkilöstö

2 0

Liikevoitto-%

19 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Varainhankintatoimisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa