Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Hei sinä sanavalmis ja positiivinen maailmanparantaja! Haetko joustavaa ja merkityksellistä työtä reilulla palkalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi feissarimme ja tärkeä osa Syöpäsäätiön toimintaa!

Haemme nyt uusia kasvoja ammattitaitoisiin ja energisiin tiimeihimme Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle ja Turkuun.

Mitä feissarin työ sisältää?

Feissarin tehtävänä on kohdata kadulla tai ovilla ihmisiä ja antaa heille mahdollisuus konkreettisesti vaikuttaa syövästä kärsivien ihmisten elämään. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi Syöpäsäätiön kuukausilahjoittajiksi. Feissarit työskentelevät 5-6 tuntia päivässä ma-pe.

Työtä voi tehdä päivä- tai iltavuorossa (päivävuoro 10-16 tai iltavuoro 15.30-19.30). Työ on tuntipalkallista (12€/h ja iltavuorossa iltalisät kello 18 alkaen). Päivävuorossa varainhankkijat toimivat kadulla kaupungin keskustassa ja iltavuorossa oman paikkakuntansa asuinalueiden ovilla.

Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset myös osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

Tarjoamme sinulle:

-Hyvän tuntipalkan.
-Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
-Haasteellisen mutta palkitsevan ja sosiaalisen työn merkityksellisten asioiden parissa.
-Joustavat työajat (toivomme kuitenkin vähintään kolmea työvuoroa viikossa).

Sovellut työhön jos olet:

-Täyttänyt 18 vuotta.
-Sitoutunut Syöpäsäätiön arvoihin.
-Mainio tyyppi.

Miksi Syöpäsäätiö?

Päivittäin yli 80 suomalaista saa kuulla sairastavansa syöpää. Syöpä ei kosketa ainoastaan sairastunutta, vaan myös läheisiä, tuttavia, ystäviä, sukulaisia, naapureita. Syöpä koskettaa meistä jokaista. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö on taistellut syöpää vastaan vuodesta 1948. Syöpäsäätiö rahoittaa syöpätutkimusta ja tarjoaa neuvontapalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiö edistää myös syövän ennaltaehkäisyä ja varhaista toteamista. Lisäksi varoja ohjataan avustuksina vähävaraisille syöpäpotilaille sekä lapsen syöpäsairauden vuoksi vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneille perheille. Avustuksille on kasvava tarve.

Lisää tietoa: www.syöpasaatio.fi

Syöpäsäätiön F2F-kampanjan toteuttaa Suomen Varainhankintatoimisto (www.svht.fi).

Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.

Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@svht.fi. Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin.

Web-osoite: http://www.svht.fi Työnantaja: Suomen Varainhankintatoimisto Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 07.10.2016, heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Janne Räikkönen rekry@svht.fi 040 7009963 Hakemukset: rekry@svht.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Varainhankintatoimisto Oy Y-tunnus 2353473-4 Toimiala Omaisuudenhoitotoiminta Rinnakkaistoiminimet PuolaEdu, Hakkapelit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

523 000 € 123 %

Liiketoiminnan tulos

99 000 € 120 %

Henkilöstö

2 0

Liikevoitto-%

19 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, F2F-varainhankkija / Feissari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Varainhankintatoimisto Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa