Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Hei sinä sanavalmis ja positiivinen maailmanparantaja! Haetko joustavaa ja merkityksellistä työtä reilulla palkalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi feissarimme ja tärkeä osa Suomen Pakolaisavun toimintaa!

Haemme nyt uusia kasvoja ammattitaitoisiin ja energisiin tiimeihimme Helsinkiin, Turkuun, Lahteen, Tampereelle ja Jyväskylään.

Mitä feissarin työ sisältää?

Feissarin tehtävänä on kohdata kadulla ihmisiä ja antaa heille mahdollisuus vaikuttaa pakolaisten elämään konkreettisesti ja tehokkaasti. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi Pakolaisavun kuukausilahjoittajiksi. Feissarit työskentelevät 5-6 tuntia päivässä ma-pe. Työ on tuntipalkallista (12€/h).

Feissari on elintärkeä osa avustusjärjestön varainhankintaa erityisesti nyt, sillä viimevuotisten kehitysapuleikkausten jälkeen lahjoittajien merkitys Pakolaisavun toiminnalle on kasvanut. Vain yhdessä voimme auttaa hädänalaisten pakolaisten elämää kriisien keskellä.

Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset myös osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

Tarjoamme sinulle:

-Hyvän tuntipalkan (12€/h).
-Mukavat ja rennot työkaverit (takuulla!)
-Joustavat työajat (toivomme vähintään kolmea työvuoroa viikossa).

Sovellut työhön jos olet:

-Täyttänyt 18 vuotta.
-Sitoutunut Pakolaisavun arvoihin.
-Mainio tyyppi.

Miksi Pakolaisapu?

Maailmassa on pakolaisia enemmän kuin koskaan aikaisemmin, 65,3 miljoonaa. Luku kasvaa hyvin nopeasti. Pelkästään viime vuonna pakolaisten määrä lisääntyi maailmassa 5,8 miljoonalla ihmisellä. Pakolaiset ovat erittäin hädänalaisia: he ovat joutuneet jättämään kotinsa esimerkiksi sodan, vainon tai luonnonkatastrofin takia. He ovat eläneet epävarmaa elämää, joka on usein turvatonta, toivotonta ja väkivaltaista.

Suomen Pakolaisavun feissarina sinulla on mahdollisuus auttaa. Työssä pääset osaksi suomalaista asiantuntijajärjestöä, jolla on vahva ammattitaito pakolaisten ja paluumuuttajien auttamisessa ympäri maailmaa. Lisää tietoa Pakolaisavusta löydät osoitteesta www.pakolaisapu.fi.

Pakolaisavun F2F-kampanjan toteuttaa Suomen Varainhankintatoimisto (www.svht.fi).

Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.

Lähetä meille avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@svht.fi. Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin.

Web-osoite: http://www.svht.fi Työnantaja: Suomen Varainhankintatoimisto Oy Sijainti: 20014 TURUN YLIOPISTO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 27.09.2016, heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Janne Räikkönen Puh: 040 7009963 rekry@svht.fi Hakemukset: rekry@svht.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20014 TURUN YLIOPISTO

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Varainhankintatoimisto Oy Y-tunnus 2353473-4 Toimiala Omaisuudenhoitotoiminta Rinnakkaistoiminimet PuolaEdu, Hakkapelit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

523 000 € 123 %

Liiketoiminnan tulos

99 000 € 120 %

Henkilöstö

2 0

Liikevoitto-%

19 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, F2F-Varainhankkija / Feissari, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Varainhankintatoimisto Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20014 - Turku , osoitteessa 20014 TURUN YLIOPISTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa