Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keskusjärjestön jäsenrekisterin hoitajan siirtyessä vuodenvaiheessa eläkkeelle haemme vakituiseen työsuhteeseen JÄSENSIHTEERIÄ Tehtävinä ovat keskusjärjestön jäsenrekisteritietojen päivittäminen, jäsenmaksulaskutus ja jäsenrekisteriin liittyvä asiakaspalvelu sekä muut mahdolliset toimistotehtävät. Työn hoitaminen edellyttää Excel -taulukkolaskennan ja muiden tavallisten toimisto-ohjelmien hallintaa sekä kykyä hyvään yhteistyöhön työyhteisössä ja asiakaspalvelussa. Molempien kotimaisten kielten ja englannin kielen hallinta sekä perehtyneisyys ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry Y-tunnus 1644332-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäsensihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus