Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Keskusjärjestön jäsenrekisterin hoitajan siirtyessä vuodenvaiheessa eläkkeelle haemme vakituiseen työsuhteeseen

JÄSENSIHTEERIÄ

Tehtävinä ovat keskusjärjestön jäsenrekisteritietojen päivittäminen, jäsenmaksulaskutus ja jäsenrekisteriin liittyvä asiakaspalvelu sekä muut mahdolliset toimistotehtävät.
Työn hoitaminen edellyttää Excel -taulukkolaskennan ja muiden tavallisten toimisto-ohjelmien hallintaa sekä kykyä hyvään yhteistyöhön työyhteisössä ja asiakaspalvelussa. Molempien kotimaisten kielten ja englannin kielen hallinta sekä perehtyneisyys vapaa-ajankalastukseen katsotaan eduksi.

Web-osoite: http://www.vapaa-ajankalastaja.fi Työnantaja: Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry Sijainti: Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 12.12.2016, viimeistään, mieluummin marraskuussa Yhteystiedot: Markku Marttinen, markku.marttinen@vapaa-ajankalastaja.fi, p. 044 759 9717, Jaana Vetikko, jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi, p. 050 525 7806 Hakemukset: sähköpostilla osoitteeseen markku.marttinen@vapaa-ajankalastaja.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry Y-tunnus 1644332-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäsensihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa