Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suomen Valmennustalo Oy on vuodesta 2010 toiminut palveluyritys. Tarjoamme monipuolisia henkilöstön rekrytointiin ja kehittämiseen liittyviä palveluja pääasiassa Pirkanmaan alueella. Olemme erikoistuneet työllistämään ensisijaisesti nuoria vailla ammatillista koulutusta, osatyökykyisiä sekä vähintään puoli vuotta työttömänä olleita. Tuemme yritysasiakkaitamme monimuotoisessa työllistämisessä sekä työntekijöiden kouluttamisessa. Haluamme tarjota työnhakijoillemme pitkäkestoisia työsuhteita ja vahvistaa työntekijöidemme urakehitystä.

Asiakkaamme on Kangasalla sijaitseva Linkosuon myymäläkahvila. Haemme nyt asiakkaamme toimeksiannosta konditoriataitoista KYLMÄKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat kaikki tyypilliset kylmäkön työt, kuten lounas- ja juhlapalvelun ruokien sekä konditoriatuotteiden valmistus. Työhön kuuluu myös lämpimien ruokien valmistusta ja/tai lämmittämistä juhlatilaisuuksissa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli
-Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
-Olet aidosti kiinnostunut ruoanlaitosta ja konditoriatuotteiden valmistuksesta
-Ymmärrät makumaailman ja esillepanon tärkeyden asiakkaiden näkökulmasta
-Olet valmis sitoutumaan työhön pitkäksi aikaa
-Sinulla on hygieniapassi

Tutustuthan työllistämisen kohderyhmiimme osoitteessa http://www.suomenvalmennustalo.fi/kuulunko-kohderyhmaan/

Lisäksi laskemme eduksesi:
-Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä

Kyseessä on vakituinen työ ja työtunteja on tarjolla 20-37,5h/vko (tutustumisvaiheessa tehdään lyhyempiä työpäiviä). Töitä tehdään arkisin alkaen klo 4 tai 5.30 ja päivittäinen työaika on 6-7,5h. Lisäksi työhön voi kuulua satunnaisia lauantaivuoroja.

----------------------------------------------------------------

Hae tehtävää täällä: http://urly.fi/G35

Kerro hakemuksessasi, miten vastaat osaamisellasi toiveisiimme. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, sillä emme voi huomioida puutteellisia hakemuksia. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja sähköpostitse: rekry@suomenvalmennustalo.fi.

Seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä, niin kuulet avoimista paikoistamme ensimmäisten joukossa!

Web-osoite: http://www.suomenvalmennustalo.fi Työnantaja: Suomen Valmennustalo Oy Sijainti: 36240 KANGASALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti soveltuvan tekijän löydyttyä Yhteystiedot: Hae tehtävää täällä: http://urly.fi/G35 Kerro hakemuksessasi, miten vastaat osaamisellasi toiveisiimme. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, sillä emme voi huomioida puutteellisia hakemuksia. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja sähköpostitse: rekry@suomenvalmennustalo.fi. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 36240 KANGASALA

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Valmennustalo Oy Y-tunnus 2331058-9 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt Rinnakkaistoiminimet SVT Henkilöstöpalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

387 000 € 59 %

Liiketoiminnan tulos

32 000 € 10 %

Liikevoitto-%

8 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konditoriataitoinen kylmäkkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Valmennustalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36240 - Kangasala , osoitteessa 36240 KANGASALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa