Banner Suomen Vahinkovakuutus Oy

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt ketterään joukkoomme kokenutta ja analyyttistä hakukone- ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaista suunnittelemaan ja toteuttamaan Suomen parasta digimarkkinointia.

Meillä tulet työskentelemään pääsääntöisesti hallinnoiden ja kehittäen hakukonemarkkinointiamme (SEO & SEM) sekä muuta digitaalista näkyvyyttä. Seuraat ja analysoit aktiivisesti web-analytiikkaa ja etsit jatkuvasti uusia tapoja ja toiminallisuuksia digitaalisten kanavien tehokkuuden parantamiseksi. Tuotat itsenäisesti analyysejä, joiden pohjalta ymmärrämme paremmin digitaalisia kanavia ja voimme kehittää verkkopalveluitamme vastaamaan paremmin kuluttajien muuttuvia tarpeita.

Edellytämme sinulta erityisesti kehitys- ja tuloshakuisuutta sekä aktiivisuutta, innostunutta ja ongelmanratkaisukeskeistä asennetta. Omaat ammatti- tai korkeakoulututkinnon ja sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Lisäksi odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta vaativasta hakukonemarkkinoinnista, web-analytiikasta sekä digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja ylläpidosta.

Odotamme sinulta:

  • useamman vuoden kokemusta hakukoneoptimoinnista niin teknisen- kuin myös sisällöllisen tekemisen osalta 
  • ymmärrät ja hallitset hyvin verkkoliikenteen ja hakukonemarkkinoinnin kehittämisen kannalta tärkeimmät työkalut 
  • Ymmärrystä attribuutiomallinnuksesta ja holistisesta edistyksellisestä verkkokaupan mittauksesta 
  • Tunnet yleisimmät hakusana- ja mainonnanhallintatyökalut ja kykenet itsenäiseen operatiiviseen kampanjahallinnointiin 

Arvostamme myös:

  • teknistä ”digiymmärrystä” 
  • halua olla mukana kehittämässä edistyksellisiä digitaalisia palveluita 
  • ennakkoluulotonta ja sosiaalista asennetta 

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen kiinnostavat työtehtävät uudessa kasvuyhtiössä, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä henkilöstöetuina mm. laadukkaat ja vapaavalintaiset työvälineet, lounasedun, joustavat työjärjestelyt ja kattavat työterveyshuoltopalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Head of eCommerce Samu Seppänen (p. 044 088 4858) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)suomenvahinkovakuutus.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 30.10.2016 mennessä oheisen hakulinkin kautta.


Keitä me olemme?

Suomen Vahinkovakuutus Oy on moderni suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka tuottaa kumppaneilleen räätälöityjä vakuutuspalveluja. Yhtiö on perustettu suoraan digitaaliseen maailmaan – se on aloittanut toimintansa vuonna 2012. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 80 000 asiakasta ja noin 120 työntekijää. Suomen Vahinkovakuutus Oy:n omistaa vakavarainen POP Pankki -ryhmä ja se tuottaa vakuutuspalveluja kuluttajille POP Vakuutus ja Säästöpankin vakuutukset -brändeillä.

Olemme kunnianhimoinen kasvuyhtiö ja vakuutusalan digitaalisen murroksen edelläkävijä Suomessa. Vahvuuksiamme ovat kattavat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteet, nopean ja tuloksellisen tekemisen mahdollistava yrityskulttuuri, moderni IT, tehokkaat työvälineet sekä matala ja ketterä organisaatio. Yrityskulttuurissamme arvostetaan positiivista ja aktiivista tekemisen meininkiä, joustavuutta, tuloshakuisuutta ja asioiden maaliin viemistä. IT on meille elintärkeää ja asiakkaamme arvostavat, että asiointi sujuu helposti ja nopeasti. #digivakuutus

Työnantaja: Suomen Vahinkovakuutus Oy Sijainti: Espoo, Suomi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vahinkovakuutus Oy Y-tunnus 2432824-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Specialist, SEO/SEM, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vahinkovakuutus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .