Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt ketterään joukkoomme kokenutta ja analyyttistä hakukone- ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaista suunnittelemaan ja toteuttamaan Suomen parasta digimarkkinointia. Meillä tulet työskentelemään pääsääntöisesti hallinnoiden ja kehittäen hakukonemarkkinointiamme (SEO & SEM) sekä muuta digitaalista näkyvyyttä. Seuraat ja analysoit aktiivisesti web-analytiikkaa ja etsit jatkuvasti uusia tapoja ja toiminallisuuksia digitaalisten kanavien tehokkuuden parantamiseksi. Tuotat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vahinkovakuutus Oy Y-tunnus 2432824-6 Toimiala Vahinkovakuutusyhtiöt

Tämä työpaikka, Specialist, SEO/SEM, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vahinkovakuutus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus