Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt innostavaa, positiivista työkaveria ja paineensietokykyistä esimiestä, jolla on valmiudet organisoida ja kehittää korvauspalvelutoimintaamme. Tehtävänäsi on yhtiön kasvavan ja digitalisoituvan ajoneuvokorvauspalvelun päivittäisen toiminnan johtaminen. Tärkeinä osa-alueina ovat muun muassa organisaatiokulttuurin, henkilöstön ja ostotoiminnan johtaminen. Tehtäviisi kuuluvat lähiesimiehen tehtävät (mm. työvuorojärjestelyt, ohjeistus), kumppaniyhteistyö, korvaustoiminnan kehittäminen ja yhtiön strategisten linjausten toteuttaminen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Kauniainen päällikkötason positiot Kirkkonummi päällikkötason positiot Nurmijärvi päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Vihti päällikkötason positiot Espoo päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vahinkovakuutus Oy Y-tunnus 2432824-6 Toimiala Vahinkovakuutusyhtiöt

Tämä työpaikka, Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vahinkovakuutus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus