Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt innostavaa ja positiivista työkaveria ajoneuvokorvauspalvelutiimiin. Korvausneuvojana vastaat korvauspalvelumme käytännön toteutuksesta palvelukeskuksessamme. Tehtäviisi kuuluvat erityisesti sisään tulevien, ajoneuvokorvausasioita käsittelevien yhteydenottojen laadukas hoitaminen. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta ajoneuvovahinkokäsittelystä sekä hyvät vuorovaikutustaidot suomen kielellä. Muu kielitaito, kokemus asiakaspalvelutehtävien hoitamisesta ja call center-ympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Kauniainen asiakasneuvonta Kirkkonummi asiakasneuvonta Nurmijärvi asiakasneuvonta Vantaa asiakasneuvonta Vihti asiakasneuvonta Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Kauniainen määräaikainen Kirkkonummi määräaikainen Nurmijärvi määräaikainen Vantaa määräaikainen Vihti määräaikainen Espoo asiakasneuvonta määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Vahinkovakuutus Oy Y-tunnus 2432824-6 Toimiala Vahinkovakuutusyhtiöt

Tämä työpaikka, Korvausneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vahinkovakuutus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus