Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

"Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. "

Vierumäki hakee ICT osaajaa

Vierumäki on ottamassa vuodenvaihteessa käyttöön uuden ERP-toiminnanohjausjärjestelmän. ERP järjestelmä koostuu Microsoft Navision järjestelmästä ja sen päälle integroitavasta LS-Retail kassakokonaisuudesta sekä Cenium Hotelli-, vapaa-aika- ja ravintolakokokonaisuudesta. ERP-järjestelmällä pyritään parantamaan yrityksen tehokkuutta niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin integroimalla samaan järjestelmään myös muita työkaluja, jolloin tiedot tallennetaan samaan tietokantaan.

ICT osaajana tehtävänäsi on
-ylläkuvatun toiminnanohjausjärjestelmän parametrointi, käyttöönoton ja kouluttamisen tehtävät.
-Vierumäen intranetin sähköisten lomakkeiden rakentaminen
-Suomen urheiluopiston opiskelija-alustan rakentaminen office 365 ympäristöön

Odotamme sinulta hyvää loogista ajattelukykyä ja suurten kokonaisuuksien hallintaa. Kokemusta jostakin toiminnanohjausjärjestelmän parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Omaathan lisäksi digikokonaisuuksien hahmottamiskykyä liittyen sähköiseen toimintaympäristöön. Myös kouluttajaosaaminen on eduksi. Ja ennen kaikkea edellytämme teknisen osaamisen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja - toimit Vierumäen eri yksiköiden kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Työ on määräaikainen 1.11.2016-1.11.2017 ja osa Tekesin DIGIboosti - ohjelmaa.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä mukaan täysin uudenalaisen ERP-toiminnanohjausjärjestelmää käyttöönottoon ja saada näin arvokasta työkokemusta, josta sinulla on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa!

Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeisään 30.10.2016: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi ICT-osaaja.

Web-osoite: http://www.vierumaki.fi Työnantaja: Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö Sijainti: 19120 VIERUMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi, 046-9226514 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 19120 VIERUMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö Y-tunnus 0202512-1 Toimiala Urheiluseurojen toiminta Rinnakkaistoiminimet Suomen Urheiluopisto, Sport Institute of Finland, Finlands Idrottsinstitut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 874 000 € -8 %

Liiketoiminnan tulos

-61 000 € -129 %

Henkilöstö

30 -9

Liikevoitto-%

-1 % -150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-osaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19120 - Heinola , osoitteessa 19120 VIERUMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa